Sorsha

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Outfit a lá 90. roky

Byť fashion neznamená byť oblečený značkovo a podľa aktuálnych módnych tipov. Kedže sa svet módy posunul výrazne dopredu a nediktuje osobitý, či špecifický štýl obliekania, ako to bolo v dávnejších časoch, môžte mať kombináciu kúskov z 80tych, 90tych rokov, aj kúsky, ktoré udávajú módne hity dneška.

 

Dnes som sa upriamila na módu 90tych rokov, nakoľko je toto obdobie späté  s najkrajším obdobím môjho života a tým je detstvo a s ním kopec zážitkov... V 90tych rokoch som teda chodila na základnú školu a o módu som sa veľmi nezaujímala, no keď sa spätne obzriem do týchto časov dávno minulých, štýl obliekania  bol naozaj svojský, dá sa povedať ležérny. Isto si pamätáte na videoklip skupiny Aerosmith Cryin´, ktorý vznikol začiatkom 90tych rokov, teda v roku 1993. Vystupovala v ňom svojrázna a sexi herečka Alicia Silverstone. Za účinkovanie  v ňom si vyslúžila cenu MTV videomusic awards a stala sa tak nekorunovaným sexsymbolom teenagerov. A v tomto videu ukážkovo prezentuje populárny "outfit of the ninghties", ktorý kopírovalo veľa nadšencov. Kvetované šatičky so šnurovacími čižmičkami, či flanelová košeľa. Piercing a tetovanie bolo "asolutely" IN.  :-)

 

 

 

 

Do "fashion of the nighties" neodmysliteľne patrí grunge štýl, ako sú voľné rifle, tričká výrazných farieb, prípadne už spomínané flanelové košele a pod nimi tričko a klasické tenisky. Ležérne účesy, buď väčšinou prirodzenej farby alebo príliš extravagantné farby, či dredy.

 

Známe celebrity, ale aj my obyčajní ľudia sa radi vraciame k týmto vychyteným kúskom módy, keďže je to veľmi pohodlné, nenáročné a trendy.

 

 

 

Tak buďme ležérny a zároveň IN ;-)


My ženy :) | stály odkaz

Komentáre

  1. normálne
    som dostala chuť na rifľovú bundu!
    publikované: 14.06.2012 09:59:31 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014