Sorsha

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Batman :-)

Od mala vyrastáme na rozprávkach. Pamätám si, že bez večerníčka som spať ani nešla. Potom sme všetci zaspávali sladkým sníčkom o princeznej, ktorú zachránil nebojácny princ pred drakom alebo nejakým iným mužom, ktorý ju chcel pre seba :-)) prípadne pobozkala žabiaka a zmenil sa na krásneho princa. Vyrastali sme v tom, že každý chlap bojuje o tú svoju princeznú. Potom prišli na rad fantazijné filmy, ako Batman, Spiderman či Superman. Každý z nich bol zamilovaný hrdina, bojovník a ochranca. Takže týmto sme milé dámy kŕmené od útleho detstva... O romantických knižkách ani nejdem písať ;-).

Zatiaľ, čo nás kŕmia rozprávkami o princoch, oni si pozerajú rozprávky o autíčkach :-)

Potom sa dostaneme do puberty a očakávame, že takýchto hrdinov nájdeme aj medzi obyčajnými chalanmi v meste..teda toho všade  sľubovaného princa na bielom koni.  Po dlhých rokoch zisťovania precitneme do reality a zistíme, že všetko je to podvrh... :-)

Takže otázka a zároveň pointa: prečo robia z mužov romantických hrdinov, keď realita je úplne iná? :-)  


My a oni | stály odkaz

Komentáre

  1. ..
    ja som sa hrala s autíčkami keď som bola mala a v rozprávkach/filmoch/komiksoch som sa identifikovala prevažne s hrdinom, keďže som nevidela dôvod nebyť hlavnou postavou deja .. a to som dievča :)
    publikované: 15.06.2012 06:30:59 | autor: burberry (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014